Keukens Oss

In regio Oss laat u uw nieuwe keuken maken door Heerkens Keukens. Wij zijn dé specialist in het vervaardigen van uw keuken op maat. Gevestigd in Loosbroek luisteren wij aandachtig naar wat u als klant daadwerkelijk wilt. Zo maakt Heerkens Keukens het mogelijk om voor iedereen zijn droomkeuken te realiseren. Maak vrijblijvend een afspraak door contact op te nemen.

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Een keuken met kookeiland

Wilt u een keuken met kookeiland? Of wilt u uw keuken beperken tot slechts het koken van eten? Kies ik voor een hoekopstelling of wil ik liever een L-keuken? De mogelijkheden van uw nieuwe keuken zijn eindeloos te noemen. In Oss en omgeving neemt Heerkens Keukens u bij de hand, zodat u ziet wat er allemaal mogelijk is. Onder gerealiseerde projecten vindt u diverse stijlen voor uw keuken. U kunt keuken inspiratie verkrijgen voor:

  • Greeploze keukens;
  • Landelijke keukens;
  • Moderne keukens;
  • Nostalgische keukens.

Bezoek úw keukenzaak in regio Oss

Heeft u een ander ontwerp in gedachten? In onze showroom staan al onze maatwerk keukens gepresenteerd. Als keukenspecialist heten wij u van harte welkom in onze showroom voor een bezoek. Maak een afspraak via contact. In een korte tijd verkrijgt u dan een ontwerp, passend bij al uw wensen. Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Heerkens keukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe keuken!

Informatie over dé keukenspecialist in Oss

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen in de omgeving van Oss, HeeschUden of Den Bosch? Neem contact op voor de diverse mogelijkheden. Op Facebook vindt u alvast diverse keukens die wij hebben geplaatst bij klanten. Ideaal om u al een klein beetje warm te laten maken.

Uw keuken kopen bij Heerkens Keukens

Nabij Oss kennen wij een jarenlange ervaring in het vervaardigen van ambachtelijke keukens. Met Heerkens Keukens kiest u voor iets dat volledig bij u past, voor degene die echt iets moois wil. Hoewel wij kleinschalig zijn, kunt u rekenen op grootse betrokkenheid. Één aanspreekpunt dat u volledig voorziet van service en nazorg.