Onze specialismes

 

Maatwerk keukens

Wilt u een keuken op maat laten realiseren, volledig conform uw wensen? Bij Heerkens Keukens kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod keukens. Wij maken ambachtelijke keukens volledig op maat. U kunt bij ons terecht voor onder andere klassieke, moderne én landelijke / nostalgische keukens. Met het realiseren van uw keuken op maat heeft u de volgende voordelen:

  • U kiest zelf de gewenste keukenstijl en kleuren;
  • U kiest zelf welke functies en apparaten in uw keuken moeten komen;
  • Vooraf een ontwerp, zodat u precies weet hoe uw maatwerk keuken eruit komt te zien.

Heerkens Keukens biedt keukenapparatuur van zowel A-merken als opkomende merken. Onder keukenapparatuur verkrijgt u een goede impressie van alle mogelijkheden. U vindt hier onder andere koelkasten, ovens, fornuizen en vaatwassers.

Een keuken conform uw wensen

U kiest met ons voor een ervaren partner voor het realiseren van uw keuken op maat. Met meer dan 40 jaar ervaring kunt u bij ons rekenen op:

  • Een lange levensduur van uw keuken op maat;
  • Vervaardiging van de keuken met hoogwaardige materialen;
  • Service en nazorg met slechts één aanspreekpunt.

Keukenblad, -deurtjes en -kasten op maat

Bij het maken van uw keuken werken wij uitsluitend met de beste materialen. Wij leveren kwaliteit. Zo maken wij gebruik van hooggeperst hout, geleiders en twee componenten lak. Onder keukens vindt u alvast een kleine impressie van de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Uw keuken kopen bij Heerkens Keukens

Wilt u inzicht in alle mogelijkheden die Heerkens Keukens te bieden heeft? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak in de showroom. Hier vindt u ons totale aanbod ambachtelijke keukens. Wij vertellen u graag wat u kunt verwachten en denken met u mee voor de realisatie van uw droomkeuken!