Keuken op maat laten maken?

Het realiseren van een keuken op maat vereist vakwerk. Echt luisteren naar wat u als klant wilt. Alleen zo krijgt u uw droomkeuken!

  • Productie uit eigen werkplaats
  • Hoogwaardige materialen en installatie
  • Volledig op maat gemaakt
  • Complete ontzorging bij de verbouwing

Afspraak aanvragen

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken.

Realiseer uw droomkeuken

U kunt bij Heerkens Keukens terecht voor keukens zonder grepen. Bij veel moderne uitstralingen wordt gekozen voor een keuken met een houten greeplijst in dezelfde uitvoering als het front. Het creëert rust en geeft een strakke uitstraling. De fijne nerf in de fronten geeft een elegante sfeer weer. Het minimalistische beeld past met name bij moderne designkeukens.

Afspraak aanvragen

Eerdere projecten

Afspraak aanvragen

Hoe gaan wij te werk?

Overige informatie

Maatwerk keukens

Bent u op zoek naar een keuken op maat? Dan bent u bij Heerkens maatwerk keukens aan het juiste adres. Je droomkeuken samenstellen zoals u dit wenst. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Het realiseren van een keuken vereist het nodige vakwerk en alleen door echt te luisteren naar de klant verkrijgt u de droomkeuken die u altijd al heeft willen hebben.

Onze maatwerk keukens zijn onderverdeeld in: Klassiek – Modern – Landelijk – Nostalgisch.

Wat zijn de voordelen van een maatwerk keuken:

  • U kunt uw eigen kleur en stijl kiezen;
  • Welke functies en apparaten u wenst;
  • Het ontwerp; zodat u precies weet hoe uw keuken eruit ziet.;
  • De keukens worden vervaardigd met hoogwaardige materialen;
  • Service en nazorg via een aanspreekpunt;
  • Topmerken keukenapparatuur.

Heerkens keukens realiseert uw maatwerk keuken met de apparatuur van zowel A-merken tot merken die in opkomst zijn. Wij maken uw keuken met uitsluitend de beste materialen. Wij maken gebruik van hooggeperst hout, geleiders en twee componenten lak voor uw keukenblad, deurtjes en kastjes.

Wat is onze werkwijze:
Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. Of het nu gaat over kleur,design, materialen of een apart detail. Wij combineren uw wensen met de (veiligheids-) eisen en geven u advies wat passend is voor uw woning. Daarom hanteren wij het stappenplan.

Persoonlijk advies over jouw keuken op maat

Voordat wij droomkeuken voor je realiseren, kun je bij ons altijd rekenen op advies op maat van één van onze adviseurs. Zij maken tijd voor al jouw vragen en geven je een deskundig advies. Dit adviesgesprek kan plaatsvinden in één van onze vestigingen, waar je direct de showroom kunt bekijken, maar het kan ook bij jou thuis. In het laatste geval kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis.